Ένα ζουμερό κοτόπουλο φιλέτο λεμονάτο που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Εκτέλεση
Αφήνουμε τα φιλέτα μας σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά καίμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε το ταψάκι μας και τα βάζουμε μέσα. Στο τηγάνι που σοτάραμε τα φιλέτα προσθέτουμε, τη μουστάρδα,το χυμό λεμονιού, το καίμε λίγο και το ρίχνουμε πάνω στα φιλέτα μας. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά, αφού κρυώσουν λίγο κόβουμε σε φετούλες και ρίχνουμε το ζωμό από το ταψί από πάνω.
Καλή επιτυχία!!
Η συνταγή είναι της Panagiota Kiriakou
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Λεκέδες από σκουριά στα πλακάκια: Καθαρίστε ακόμη και παλιούς λεκέδες με αυτούς τους τρόπους
- Grand Hotel : Η Αγγέλα θάβει τον γιο της- Πεθαίνει στα χέρια της
- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου -Έφτασε η ώρα για απαντήσεις
- Στέλιος Κρητικός :Καθηλώνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει- Το θετικό τεστ για καρκίνο