Υλικά
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος κιμά : 20-25 λεπτά
Χρόνος βρασίματος: 8-9 λεπτά
Άτομα: 2 άτομα
Μακαρόνια MISKO (250γρ.)
Κιμά από φιλέτο κοτόπουλου (200γρ.)
Ξερά κρεμμύδια (2)
Ελαιόλαδο (2 κ.σ.)
Σάλτσα τομάτας (200γρ.)
Μικρές τομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες (2)
Ζωμό λαχανικών (1/4 ποτήρι)
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε μια βαθιά κατσαρόλα προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ξερά κρεμμύδια τα οποία έχετε ψιλοκόψει.
Προσθέτετε στην κατσαρόλα τον κιμά από το κοτόπουλο , και τις ψιλοκομμένες φρέσκες τομάτες και σοτάρετε για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτετε την σάλτσα και τον ζωμό και μαγειρεύετε τον κιμά για 20 με 25 λεπτά.
Όταν ο κιμάς έχει μαγειρευτεί δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ταυτόχρονα βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όταν τα μακαρόνια έχουν βράσει ( χρειάζονται 8 με 9 λεπτά) τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι.
Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα τα μακαρόνια περιχύνοντας τα με την σάλτσα Bolognese από κιμά κοτόπουλου.
Πηγή: misko.grΕιδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια