Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή για σπαγγέτι με άσπρη σάλτσα σολωμού που ξετρελαίνει με τη γεύση και την εμφάνισή της! Σε 15 μόλις λεπτά έχουμε ένα απίθανο φαγητό για όλες τις ώρες!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο multi, με το ελαιόλαδο.
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το μείγμα, σε μέτρια φωτιά.
Σβήνουμε με το κρασί και σε μερικά λεπτά ρίχνουμε το νισεστέ διαλυμένο στο γάλα. Ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αποσύρουμε από την εστία και ρίχνουμε τον άνηθο και το σολομό σε κομματάκια (κρατάμε και μερικές φέτες για ντεκόρ).
Παράλληλα βράζουμε τα σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, 3 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο του πακέτου.
Επαναφέρουμε το τηγάνι στην εστία, ρίχνουμε και μια-δυο κουτάλες νερό από τα μακαρόνια, ανακατεύουμε πολύ καλά και, με την τσιμπίδα ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και…..έτοιμα.
Γαρνίρω με τις φέτες σολομού, τυλιγμένες σαν λουλουδάκια…..
(Σημείωση: Κανονικά θέλει κρέμα γάλακτος, αλλά θα προσθέσουν άχρηστα λιπαρά και δεν τα θέλω).
Πηγή: stamarstavros.blogspot.com
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη