Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή για σπαγγέτι με άσπρη σάλτσα σολωμού που ξετρελαίνει με τη γεύση και την εμφάνισή της! Σε 15 μόλις λεπτά έχουμε ένα απίθανο φαγητό για όλες τις ώρες!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο multi, με το ελαιόλαδο.
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το μείγμα, σε μέτρια φωτιά.
Σβήνουμε με το κρασί και σε μερικά λεπτά ρίχνουμε το νισεστέ διαλυμένο στο γάλα. Ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αποσύρουμε από την εστία και ρίχνουμε τον άνηθο και το σολομό σε κομματάκια (κρατάμε και μερικές φέτες για ντεκόρ).
Παράλληλα βράζουμε τα σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, 3 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο του πακέτου.
Επαναφέρουμε το τηγάνι στην εστία, ρίχνουμε και μια-δυο κουτάλες νερό από τα μακαρόνια, ανακατεύουμε πολύ καλά και, με την τσιμπίδα ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και…..έτοιμα.
Γαρνίρω με τις φέτες σολομού, τυλιγμένες σαν λουλουδάκια…..
(Σημείωση: Κανονικά θέλει κρέμα γάλακτος, αλλά θα προσθέσουν άχρηστα λιπαρά και δεν τα θέλω).
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα