Close

Μαλακά κριτσίνια με γραβιέρα και πάπρικα

Μπαστούνια Γραβιέρας του Φούρνου – Για το σχολείο ή την δουλειά

Μαλακά κριτσίνια με γραβιέρα και πάπρικα, για το σχολείο ή την δουλειά! Άλλωστε όλοι για το σχολείο ή την δουλειά θέλουμε φαγητά χορταστικά και με θρεπτική αξία για να αδράξουμε την μέρα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μία τέτοια συνταγή είναι κι αυτά τα πεντανόστιμα ,μαλακά κριτσίνια με γραβιέρα και πάπρικα

Ιδανικο κολατσιό για το σχολείο ή την δουλειά. Τα παιδιά σας είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψουν! Είναι υπέροχα και πολύ πολύ χορταστικά. Το Live Kitchen φρόντισε να μας μεταφέρει αυτή την υπέροχη συνταγή και θα την δείτε κι εσείς αμέσως. Διαβάστε παρακάτω:

Εκτέλεση

Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό , το ελαιόλαδο , την μαγιά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Μόλις διαλυθεί η μαγιά ρίχνουμε το μισό αλεύρι Γ.ο.χ και το αλάτι.

Δείτε ακόμα Συνταγή για κουλούρια ή κριτσίνια με γεύση πίτσα από τη Γκόλφω Νικολού

Ανακατεύουμε και πριν γίνει ζύμη προσθέτουμε την γραβιέρα συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε και το άλλο μισό αλεύρι. Μόλις γίνει ζύμη το αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.

Μετά από 30 λεπτά κόβουμε την ζύμη σε μπαλάκια των 100 γρ. και αρχίζουμε ένα ένα να τα ανοίγουμε με τα χέρια μας σε μακρόστενα μπαστούνια.

Μόλις τα κάνουμε τα βάζουμε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και τα αλείφουμε με σάλτσα πίτσας, προσθέτουμε την γραβιέρα και την γλυκιά πάπρικα και τα βάζουμε να ψηθούν. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-15 λεπτά στους 180 c.

Τα μαλακά κριτσίνια με γραβιέρα και πάπρικα είναι έτοιμα πεντανόστιμα και πολύ εύκολα για όλες τις ώρες!!Θα τα λατρέψετε!! Καλή επιτυχία!

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

Μαλακά κριτσίνια με γραβιέρα και πάπρικα Μαλακά κριτσίνια με γραβιέρα και πάπρικα