Close

Μαλακό παγωτό πραλίνα με 2 υλικά του Παναγιώτη Παπαδάκη

μαλακό-παγωτό-πραλίνα-σοκολάτα-συνταγή-

Αφράτο, μαλακό παγωτό που δεν κρυσταλλώνει με γεύση πραλίνα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Μια οικονομική συνταγή για παγωτο με δύο μόλις υλικά .

 

    Προαιρετικά για το στόλισμα

  • σιρόπι Κατά βούληση καραμέλα

Παγωτό ξυλάκι φράουλα χωρίς φόρμες

 

Σήμερα θα σας φτιάξουμε ένα παγωτό καλύτερο και από αγοραστό. Αφράτο και μαλακό, με μόλις δύο υλικά για τους λάτρεις της σοκολάτας. Παγωτό πραλίνα σοκολάτας με μόλις 2 υλικά που δεν κάνει κρυστάλλους και μένει μαλακό για πολύ καιρό. Δε θα το αλλάζετε με κανένα.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το μαλακό παγωτό πραλίνα με 2 υλικά του Παναγιώτη Παπαδάκη:

μαλακό-παγωτό-πραλίνα-σοκολάτα-συνταγή-

INGREDIENTS

600 g cold whipping cream 35% fat (2,5 cups)
400 g chocolate praline spread (2 cups)
—-
OPTIONAL
Caramel syrup

GERMAN

ZUTATEN

600 g kalte Schlagsahne 35 % Fett (2,5 Tassen)
400 g Schokoladen-Pralinenaufstrich (2 Tassen)
—-
OPTIONAL
Karamellsirup

5′ Χρόνος Εκτέλεσης

6-7 ώρες Χρόνος Αναμονής

1 Λίτρο

μαλακό-παγωτό-πραλίνα-σοκολάτα-συνταγή-

Εκτέλεση για το μαλακό παγωτό πραλίνα με 2 υλικά

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να έχουμε μια μαλακή κρέμα σαν γιαούρτι. Προσθέτουμε το άλειμμα πραλίνα σοκολάτας και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.

μαλακό-παγωτό-πραλίνα-σοκολάτα-συνταγή-

Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα 20χ12χ8 εκατοστά. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη για να αποφύγουμε τα κρυσταλλάκια και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-7 ώρες. Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Παγωτό πορτοκάλι της Γκόλφως

 

μαλακό-παγωτό-πραλίνα-σοκολάτα-συνταγή-

Το παγωτό είναι πεντανόστιμο πολύ μαλακό και μπορείτε να το στολίσετε με σιρόπι καραμέλας με ξηρούς καρπούς ή με ότι άλλο σας αρέσει!! Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν!! Καλή σας επιτυχία!!

μαλακό-παγωτό-πραλίνα-σοκολάτα-συνταγή-

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr