Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ροδέλες
1 χούφτα δυόσμο
1 πιάτο ντομάτα τριμμένη
Λίγο μοσχοκάρυδο
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό
Αλάτι-πιπέρι-ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και προσθέτουμε στο τέλος την ντομάτα το δυόσμο και τα μπαχαρικά.
Βράζουμε τα μακαρόνια και μόλις τα στραγγίσουμε, τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά, γεμίζουμε με αυτό πυρίμαχα μικρά σκεύη ανά μερίδες, τα σκεπάζουμε με τριμμένο κασέρι ή κεφαλογραβιέρα και τα βάζουμε για 10 λεπτά στο φούρνο.
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης καταδικάζεται σε θάνατο
- Καίτη Γκρέυ – Η διαθήκη της : Τι περιλαμβάνει και ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Βίντεο
- Άγιος Έρωτας : Χλόη και Πατήρ Νικόλαος φεύγουν μακριά για να παντρευτούν
- Σπιτικό καθαριστικό για τη ντουλάπα που προστατεύει το ξύλο και διώχνει την υγρασία
- Η Γη της Ελιάς : Το τέλος του Μιλτιάδη