Μανιτάρια γεμιστά με τυρί κρέμα & γκούντα. Σκέτη κόλαση είναι αυτά τα γεμιστά μανιτάρια με τυρί κρέμα και γκούντα. Ιδανικό ορεκτικό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο! Είναι αξεπέραστα σε γεύση και η συνταγή τους είναι πανεύκολη και περιλαμβάνει απλά υλικά!
Στο τραπέζι μας πρέπει να υπάρχουν πάντα τα καλύτερα και αυτά τα γεμιστά μανιτάρια με τυρί κρέμα και τυρί γκούντα σίγουρα είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα! Μπορείτε κυριολεκτικά να απογειώσετε το τραπέζι σας την Κυριακή, στις γιορτές και όχι μόνο! Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα μείνουν εντυπωσιασμένοι.
Δείτε ακόμα Μανιτάρια στο φούρνο γεμιστά με τυριά και μπέικον
Αν πάλι εσείς έχετε την ανάγκη να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και ίσως λίγο πιο γκουρμέ, τότε σίγουρα αυτά τα γεμιστά μανιτάρια με τυρί κρέμα και τυρί γκούντα, είναι αυτό το ξεχωριστό φαγητό που πρέπει και θέλετε να δοκιμάσετε. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:
Εκτέλεση
Αρχικά παίρνουμε τα μανιτάρια και κόβουμε από αυτά τα κοτσάνια τους. Στην συνέχεια αφήνουμε το τηγάνι να κάψει και αφού κάψει βάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρουμε λοιπόν το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Αφού σοτάρουμε για λίγο το κρεμμύδι, προσθέτουμε και το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Στο κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε και τα κοτσάνια των μανιταριών και τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε το φαγητό μας με το λευκό κρασί. Αφήνουμε το αλκοόλ από το κρασί να εξατμιστεί και προσθέτουμε το καυτερό μπούκοβο. Βάζουμε και τον μαϊντανό, ανακατεύουμε για λίγο και σβήνουμε την φωτιά.
Έπειτα στο τηγάνι βάζουμε και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε για λίγο και προσθέτουμε και το τυρί γκούντα. Βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι στην γέμισή μας. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με την γέμισή μας και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr