Yλικά
1 κιλό μανταρίνια μικρά
•1.250 γρ. ζάχαρη
•λίγο λεμόνι
•2 βανίλιες
•2 κούπες νερό
1 φλυτζ.τσαγιού αμύγδαλα
γαρύφαλλα όσα τα μανταρίνια
Δείτε ακόμα: Αφράτο Κείκ Μανταρινιού Νηστίσιμο!
Δείτε ακόμα :Μανταρίνια, τα φρούτα της μακροζωίας!
Εκτέλεση
•Βάζουμε τα μανταρίνια σε νερό μία μέρα να φύγει η πολύ πίκρα τους και στη συνέχεια τα βράζουμε 3 φορές πετώντας το νερό τους μέχρι να δοκιμάσουμε λίγο και να δούμε αν έφυγε η πικράδα τους και αν τσιμπιούντε με το πιρούνι.
•Βάζουμε σε κάθε μανταρίνι από ένα γαρύφαλλο στην μέση
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη,και τα αμύγδαλα το λεμόνι και το νερό και τα βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι.
Σερβίρουμε μαζί με μερικά αμυγδαλάκια από το γλυκό .Καλή επιτυχία !!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή