Φτιάχνουμε το δικό μας σπιτικό μείγμα για βάφλες! Πεντανόστιμες και αφράτες βάφλες από τα χεράκια σας για να τρώνε τα παιδιά για πρωινό, ή απογευματινό κολατσιό και επιδόρπιο!
Σερβίρετε με σοκολάτα, παγωτό, μέλι, φρούτα ή και βύσσινο σιρόπι με άχνη ζάχαρη! Όρεξη και φαντασία να έχετε και θα μεγαλουργήσετε.
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά. Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με το γάλα σε χαμηλή θερμοκρασία σε ένα κατσαρολάκι με χοντρό πάτο και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
Μέτα ρίχνουμε το γάλα με το βούτυρο στο μπολ με τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα και τα ανακατεύουμε καλά.
Μπορούμε να αφήσουμε το χυλό να ξεκουραστεί για μια νύχτα ή αν δεν μπορούμε να περιμένουμε το αφήνουμε για καμιά ώρα περίπου. Ρίχνουμε το μείγμα σε καυτή βαφλιέρα και μόλις είναι έτοιμες σερβίρουμε με ότι μας αρέσει.
Συνταγή/Φωτογραφία από την Μαρινα Μισαηλιδου
Επιμέλεια κείμενου εκτέλεσης από daddy cool cooking team
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει