Υλικα
3 κουπες ψιλοκομενη μελιτζανα
Μια κουπα κρεμυδι ψιλοκομενο
Λιγο μαϊντανό ,λιγο δυοσμο
Λιγα μανιταρια( αν θελετε)
Λιγη τριμενη φρυγανια
Λιγο σκορδο ψιλοκομενο
Λιγο φετα και λιγο παρμεζανα( η καθολου τυρι αν νηστευετε)
Ελαιολαδο
Δείτε ακόμα: Μελιτζανόπιτα χωρίς φύλλο,με τραχανα και φέτα
Για τη ζυμη
Δυο κουπες αλευρι γοχ
Ενα σφηνακι λαδι
Λιγο αλατι
Μιση κουπα περ . νερο
Σωταρω με ελαιολαδο μεχρι να ψηθουν καλα τα λαχανικα και τα αφηνω να κρυωσουν σε σουρωτο να μην εχει πολυ λαδι.
Ανοιγω δυο φυλλα ,το κατω μεγαλύτερο
Βαζω τη γεμιση,( τα σωταρισμενα λαχανικα ,αλατοπιπερομ εναλιγο τριμενη φρυγανια λιγο φετα και λιγο τριμενη παρμεζανα)
Κλεινω με το δευτερο φυλλο,Λαδωνω καλα,ριχνω σουσαμι και ψηνω στους 200 αντιστασεις για περ τρια τεταρτα.
Εγινε ονειρο
Τελεια!!!!!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: F for Food
Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμα Κιμαδοπιτάκια με πολύ τραγανό φύλλο !!!
Δείτε ακόμα:Πανεύκολα, νόστιμα τυροπιτάκια με φρέσκο τυρί-κρέμα (χωρίς αυγά)
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους