Μερεντένια δημητριακά από τα χεράκια σας!!!
Μία καταπληκτική ιδέα για το πρωινό το παιδιών σας!!! Χωρίς το φόβο των συντηρητικών, πάντα φρέσκα και πάνω από όλα πανεύκολα!!!!
Λοιπόν, πως φτιάχνουμε τα μερεντένια δημητριακά. Απλά ανακατεύουμε όλα τα υλίκά που θα βρείτε πιο κάτω. Στη συνέχεια δημιουργείται μία ζύμη, την οποία την κάνουμε μικρά μπαλάκια, τα οποία τα ψήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς. Στη συνέχεια τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά (για να μην καούν) και τα ψήνετε για άλλα 10-12 λεπτά. Κανονικά πρέπει να είναι σκληρά απ’ έξω και μαλακά από μέσα. Όταν είναι έτοιμα, φυσικά προσθέτουμε το γάλα και απολαμβάνουμε!!!!!!!
Υλικά:
1 1/4 φλυτζάνι αλεύρι
1/4 φλυτζάνι κακάο
1/2 κ.γλ. αλάτι
1 αυγό
1/4 φλιτζάνι μέλι
2 κ.σούπας γάλα
2 κ.σούπας μερέντα
* Αν δεν φαγωθούν όλα, διατηρούνται έως και τρεις ημέρες. Αν πάλι θέλετε να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα φαντάζομαι ότι διατηρείται μία χαρά στο ψυγείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Με αγάπη
H φωτογραφία είναι από το abeautifulmess.com
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη