ένα γλυκάκι γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο!!
Υλικά:
2 μήλα μέτρια τριμμένα στον τρίφτη
1 κ.σ τσίπουρο ή κονιάκ (εμένα δεν μου αρέσει το κονιάκ κι έβαλα τσίπουρο).
1 κ.σ ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κούπα νερό
Αλεύρι γ.ο.χ όσο πάρει (περίπου 1 ½ κούπα) μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε έως ότου πετύχουμε ένα πηχτό χυλό.
Αφήνουμε τον χυλό να ξεκουραστεί 10-15 λ. και βάζουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά να κάψει καλά. Ρίχνουμε μέσα στο καυτό λάδι κουταλιά κουταλιά από τον χυλό και όταν τηγανιστούν και πάρουν ωραίο χρώμα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Αφού απορροφηθεί το περισσότερο λάδι τοποθετούμε σε πιατέλα ,ραντίζουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με καρύδια τριμμένα και κανέλα
Πασχαλης Νακ ΝακΕλληνικές….gourmed-ιές!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές