Μιας και τα κολοκυθάκια αυτή την εποχή είναι στα φόρτε τους ας τα ευχαριστούμε και με άλλους ασυνήθιστους τρόπους μαγειρικής!!!
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκυθάκια
Κύβους από κοτόπουλο η φιλέτο η από μπούτι
2 Μεγάλα κρεμμύδια
Τυρί γκούντα
1 κουτάλια πολτού σκόρδου
Μαϊντανό,αλάτι πιπέρι λάδι
5 Κουταλιές σούπας σπιτική σάλτσα-αν δεν υπάρχει βάζουμε έτοιμη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα κολοκυθάκια στην μέση και βγάζω την ψίχα με ένα κουτάλι να γίνουν σαν βαρκούλες.
ρίχνω αλάτι και τηγανίζω λίγο στο τηγάνι να μαλακώσουν κ να πάρουν χρώμα!!!
Στο τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι και τσιγαρίζω πρώτα τα κρεμμύδια, στην συνεχεία έχω κόψει το φιλέτο μου σε μικρούς κύβους,το ρίχνω και αυτό μέσα στα κρεμμύδια και τσιγαρίζω μέχρι να πάρει ένα καλό χρώμα.
Στην συνέχεια ρίχνω τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι. την σάλτσα, και λίγο νερό Ανακατεύω άλλα δέκα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Γεμίζω τα κολοκυθάκια μου πασπαλίζω με το τυρί και ρίχνω και λίγο σάλτσα ακόμα στο ταψί μου με λίγο νερό ανακατεμένη .
Βάζω στον Φούρνο και ψήνω μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει και να ξεροψηθεί το τυρί που έχω βάλει από πάνω..!!
Gogo Samiou-οι χρυσοχερες -ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές