Τι θα χρειαστούμε:
- Ψωμί.
- Πραλίνα φουντουκιού (μαλακή / ρευστή).
- Φράουλες.
Δείτε ακόμη: Πουτιγκα με με ψωμι του τοστ και Μερέντα απο την Μυρτω Αγγελου
Πως το κάνουμε:
Όταν ήμασταν μικροί μας έδιναν μια φέτα ψωμί με ζάχαρη και μας αμολούσαν στον δρόμο.
Η φέτα αυτή, ανάλογα με τη γεωγραφική καταγωγή και την οικονομική κατάσταση της κάθε μητέρας / γιαγιάς ήταν αλλοιμένη με βούτυρο, λάδι ή και …νερό! Από πάνω έριχναν τη ζάχαρη κι από δω παν κι οι άλλοι!
Δείτε ακόμη: Ορεκτικό για μπουφέ με ελιές ψωμί σίκαλης και μείγμα τυριού
Σήμερα αυτά δεν υπάρχουν ή μήπως όχι;
Κόβουμε το ψωμί σε φέτα, την αλοίφουμε με μαλακιά / ρευστή πραλίνα φουντουκιού (νουτέλα – η μερέντα τον χειμώνα είναι πολύ σκληρή) και από πάνω κολλάμε φέτες φράουλας!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο Παύλος καταστρέφει τον Κυριάκο
- Μαρινάδα για Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα ή κοτόπουλο
- Η Γη της Ελιάς : Δύσκολο το μέλλον της Ασπασίας με τον Δημοσθένη
- Grand Hotel : Ο Ρήγας αποπειράται να την σκοτώσει-Βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά του
- Εύκολα και Festive Χτενίσματα για Μπούκλες σε Μεσαία Μαλλιά για τις Γιορτές