Τι θα χρειαστούμε:
- Ψωμί.
- Πραλίνα φουντουκιού (μαλακή / ρευστή).
- Φράουλες.
Δείτε ακόμη: Πουτιγκα με με ψωμι του τοστ και Μερέντα απο την Μυρτω Αγγελου
Πως το κάνουμε:
Όταν ήμασταν μικροί μας έδιναν μια φέτα ψωμί με ζάχαρη και μας αμολούσαν στον δρόμο.
Η φέτα αυτή, ανάλογα με τη γεωγραφική καταγωγή και την οικονομική κατάσταση της κάθε μητέρας / γιαγιάς ήταν αλλοιμένη με βούτυρο, λάδι ή και …νερό! Από πάνω έριχναν τη ζάχαρη κι από δω παν κι οι άλλοι!
Δείτε ακόμη: Ορεκτικό για μπουφέ με ελιές ψωμί σίκαλης και μείγμα τυριού
Σήμερα αυτά δεν υπάρχουν ή μήπως όχι;
Κόβουμε το ψωμί σε φέτα, την αλοίφουμε με μαλακιά / ρευστή πραλίνα φουντουκιού (νουτέλα – η μερέντα τον χειμώνα είναι πολύ σκληρή) και από πάνω κολλάμε φέτες φράουλας!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός : Μετά τις καταιγίδες έρχονται τα πρώτα χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές
- Ξεκινάει σήμερα η νηστεία των Χριστουγέννων : Τι είναι το Σαρανταλείτουργο
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη ξεκαθαρίζει στον Αργύρη πως δεν τον θέλει πια
- Άση Μπήλιου : Πανσέληνος Νοεμβρίου 2024 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα το 2024