Close
Μηλόπιτα- κέικ -του- Παναγιώτη- Παπαδάκη-

Μηλόπιτα κέικ του Παναγιώτη Παπαδάκη. Πανεύκολη μηλόπιτα κεικ  έτοιμη σε 5 λεπτά από το Live Kitchen και τον Παναγιώτη Παπαδάκη.

Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα κι εμείς, σήμερα θα φάμε το μήλο αυτό σε μηλόπιτα. Θα φτιάξουμε μία πανεύκολη μηλόπιτα κέικ που είναι έτοιμη σε 5 λεπτά έτσι ώστε να απολαύσουμε ένα ελληνικό παραδοσιακό γλυκό χωρίς να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο από την ημέρα μας.

Μηλόπιτα κέικ του Παναγιώτη Παπαδάκη

Ο Παναγιώτης Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του στο Youtube Live Kitchen ξέρει πως να μας ανοίγει την όρεξη και μας δείχνει πως μπορούμε να απολαύσουμε την δική μας σπιτική μηλόπιτα κέικ με οικονομικά υλικά και έτοιμη σε 5 λεπτά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την Μηλόπιτα κέικ του Παναγιώτη Παπαδάκη :

Μηλόπιτα- κέικ -του- Παναγιώτη- Παπαδάκη-

Ingredients

4 apples
4 medium eggs
300 g plain flour
150 g sugar
150 g yoghurt
100 g milk
150 g vegetable oil
20 g baking powder
2 vanilla
Zest from 1 lemon
Juice from 1 lemon
——————————————-
Butter
3 tbsp sugar
——————————————–
pan 30×35 cm

Μηλόπιτα- κέικ -του- Παναγιώτη- Παπαδάκη-
GERMAN

ZUTATEN

4 Äpfel
4 mittelgroße Eier
300 g Mehl
150 g Zucker
150 g Joghurt
100 g Milch
150 g Pflanzenöl
20g Backpulver
2 Vanille
Schale von 1 Zitrone
Saft von 1 Zitrone
——————————————————–
Butter
3 EL Zucker
——————————————————–
Pfanne 30×35 cm

Εκτέλεση για τη Μηλόπιτα κέικ του Παναγιώτη Παπαδάκη

Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα ρίχνουμε μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε ξύσμα από 1 λεμόνι και χυμό από 1 λεμόνι.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη(αυτό το κάνουμε για να μην μαυρίσουν).

Σε ένα μπολ ρίχνουμε , τα αυγά , την ζάχαρη και ανακατεύουμε για 2 λεπτά με στο σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα , το γιαούρτι , το ηλιέλαιο , τις βανιλίνες , το μπέικεν , το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.

Μηλόπιτα- κέικ -του- Παναγιώτη- Παπαδάκη-

Ρίχνουμε τα μήλα μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε μια φόρμα 30χ35 εκ. αλείφουμε βούτυρο και ρίχνουμε 3 κτσ ζάχαρη. Απλώνουμε καλά την ζάχαρη στον πάτο της φόρμας. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 45-50 λεπτά στους 170 c.

Δείτε ακόμα Μηλοπιτάκια σε φόρμα από τον Παναγιώτη Παπαδάκη

Το αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Η πιο νόστιμη και εύκολη μηλόπιτα είναι έτοιμη να την απολαύσετε εσείς και οι αγαπημένοι σας!! Καλή σας επιτυχία!!

Μηλόπιτα- κέικ -του- Παναγιώτη- Παπαδάκη-

Δείτε το βίντεο για τη Μηλόπιτα κέικ του Παναγιώτη Παπαδάκη εδώ :

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr