Για το ζυμάρι:
1 φακελάκι μαγιά και λίγη ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα ζεστό
1 ποτήρι σπορελαιο
2 αυγά (το ενα για την ζυμη και το αλλο για το άλειμμα), και αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη μαλακή.
Για την γέμιση:
Ζαμπόν και γκούντα σε κυβάκια , μουστάρδα, κέτσαπ, ρίγανη, κόκκινες πιπεριές, μερικές φέτες ψιλοκομμένο μπέικον και 2 φέτες ψιλοκομμένες παστουρμά….
Ψήνουμε στους 180, αέρα μέχρι να ροδίσουν.
Δεν έβαλα καθόλου αλάτι στην ζύμη γιατί όλα τα υλικά είναι αλμυρά από μόνα τους.
Mina Sarrh-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ