Μωσαϊκό με λευκή σοκολάτα
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
115 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
190 γρ. λευκή σοκολάτα
50 γρ. δάκρυα σοκολάτας
15 γρ. σουμάδα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε μέσα τη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα έως ότου λιώσει καλά η σοκολάτα μας και προσθέτουμε τη σουμάδα.
Σπάμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, τα προσθέτουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στο τέλος τα δάκρυα σοκολάτας και δεν ανακατεύουμε πολύ για να μη λιώσουν.
Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια τριγωνική (προαιρετικά) φόρμα.Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες μπορούμε να σερβίρουμε!
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα