Close

Μοσχαράκι κοκκινιστό με λιγκουίνι

μοσχαράκι-κοκκινιστό-με-λιγκουίνι-συνταγή-

Για το Κυριακάτικο τραπέζι ένα μοσχαράκι κοκκινιστό με λιγκουίνι, είναι ό,τι πρέπει. Παραδοσιακή συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό που λιώνει στο πιρούνι και συνοδευόμενο με λιγκουίνι.

Δείτε ακόμα Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζάνια

Το κοκκινιστό είναι ένα κλασικό ελληνικό φαγητό και το φτιάχνουμε και με χοιρινό και με μοσχάρι και με κοτόπουλο. Παρόλα αυτά το αγαπημένο μας κοκκινιστό είναι το μοσχαράκι γι’ αυτό και σήμερα θα δούμε μαζί πως μπορούμε να φτιάξουμε μοσχαράκι κοκκινιστό με όλα τα μυστικά της γιαγιάς! Θα το συνοδεύσουμε με λιγκουίνι.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το μοσχαράκι κοκκινιστό με λιγκουίνι:

μοσχαράκι-κοκκινιστό-με-λιγκουίνι-συνταγή-

Εκτέλεση για το μοσχαράκι κοκκινιστό με λιγκουίνι

Αρχικά πλένουμε το μοσχαράκι και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό να βράσει. Ξαφρίζουμε συνεχώς το κρέας συνεχώς. Μόλις το κρέας μαλακώσει λίγο το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.

Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια και το μοσχάρι. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το στικ κανέλας. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, συμπληρώνουμε με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το φαγητό μας.

Δείτε ακόμα Κρασάτο Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Κολοκυθάκια

Σιγοβράζουμε στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Βράζουμε το λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, καίμε λίγο βούτυρο, ανακατεύουμε με το λιγκουίνι και σερβίρουμε.

Tips για το μοσχαράκι κοκκινιστό με λιγκουίνι

Αντί για βούτυρο μπορούμε να βράσουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και να προσθέσουμε ελαιόλαδο καθώς βράζουν για πιο υγιεινά. Ή μπορούμε να βάλουμε ωμό ελαιόλαδο αφού σουρώσουμε τα μακαρόνια.

μοσχαράκι-κοκκινιστό-με-λιγκουίνι-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Χρυσούλα Καλλωνη

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr