Tρυφερό μοσχαράκι σε κόκκινη σάλτσα. Υγιεινό φαγητό, αφού συνδυάζουμε κρέας με λαχανικά.
υλικα
1 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2/3 της κούπας λάδι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
3 ώριμες ντομάτες και 1 κ. σ. νροματοπελτέ
1/2 κιλό κολοκυθάκια
αλάτι, πιπέρι, λίγο θυμάρι
εκτελεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
Πλένουμε και βάζουμε μέσα και το κρέας, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 5-6 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε 1 κούπα νερό και σιγοβράζουμε το φαγητό για 45-50 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα και ελέγχοντας αν χρειάζεται να προσθέσουμε νερό.
Καθαρίζουμε και τα πλένουμε τα κολοκυθάκια, και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αλατίζουμε , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά .
Τέλος τρίβουμε τις ντομάτες διαλύουμε μέσα τους καλά το ντοματοπελτέ και τις προσθέτουμε στο φαγητό. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε λίγο θυμάρι, τρίβουμε λίγο πιπέρι και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Πηγή: http://newsredder.grΕιδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές