Tρυφερό μοσχαράκι σε κόκκινη σάλτσα. Υγιεινό φαγητό, αφού συνδυάζουμε κρέας με λαχανικά.
υλικα
1 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2/3 της κούπας λάδι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
3 ώριμες ντομάτες και 1 κ. σ. νροματοπελτέ
1/2 κιλό κολοκυθάκια
αλάτι, πιπέρι, λίγο θυμάρι
εκτελεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
Πλένουμε και βάζουμε μέσα και το κρέας, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 5-6 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε 1 κούπα νερό και σιγοβράζουμε το φαγητό για 45-50 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα και ελέγχοντας αν χρειάζεται να προσθέσουμε νερό.
Καθαρίζουμε και τα πλένουμε τα κολοκυθάκια, και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αλατίζουμε , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά .
Τέλος τρίβουμε τις ντομάτες διαλύουμε μέσα τους καλά το ντοματοπελτέ και τις προσθέτουμε στο φαγητό. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε λίγο θυμάρι, τρίβουμε λίγο πιπέρι και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Πηγή: http://newsredder.grΕιδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Πέτρος κλέβει την καρδιά της Δέσποινας
- Η Γη της Ελιάς : Ο Δημοσθένης αποκληρώνει την Ειρήνη
- Ειρήνη Μουρτζούκου : “Ο πατέρας των παιδιών μου είναι στον οικογενειακό κύκλο – Αν πω το όνομα του θα βρεθώ σε χαντάκι”
- Τρύφωνας Σαμαράς : Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο γνωστός κομμωτής
- Γιορτινά σοκολατάκια με λευκή σοκολάτα και limoncello