ΥΛΙΚΑ
12ΟΟ γρ Μοσχαρακι κατα προτιμηση ελια
1κιλο φασολακια χανδρες
2 μεγαλα κρεμμυδια
1 ποτ του κρασιου λευκο κρασι
Σαλτσα..εχω χρησιμοποιω σπιτικη σαλτσα και μια κουταλια της σουπας μπελτε
2 δαφνοφυλλα
3 με 4 μπαχαρια
αλατι, πιπερι, σκονη σκορδου,και λαδι!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαριζω το κρεας στην χυτρα με τα κρεμμυδια ψιλοκομμενα, σβηνω το κρεας με το κρασι και ριχνω τα μπαχαρικα,ριχνω την σαλτσα μου μαζι με τον μπελτε, και στο τελος ριχνω τις χαντρες..Σκεπαζω και βραζω για 25 λεπτα σβηνω το ματι και αφηνω αλλα 1Ο λεπτα μεχρι να πεσει η βαλβιδα απο την χυτρα μου…εχω προθερμανει τον φουρνο στους 2ΟΟ και ριχνω το φαγητο μου σε ενα πυρεξ και αν χρειαστει συμπληρωνω με λιγο νερο ακομα αφηνω μεχρι να ροδισει και να δεσει η σαλτσα του ..!!
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές