Μοσχάρι κατσαρόλας με καρότο, κρεμμύδι και κρασί. Μία εύκολη συνταγή για μοσχάρι με υπέροχη σως από καρότο. Γίνεται πολύ μαλακό και είναι ιδανικό για μπουφέ και γιορτές! Μπορείτε να το σερβίρετε σκέτο αλλά και με ότι επιθυμείτε. Εκτός από τον χρόνο βρασμού η όλη διαδικασία είναι εύκολη και το αποτέλεσμα πεντανόστιμο!
Δείτε την εκτέλεση στο video:
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα