Μοσχαρίσιες μπριζόλες στην λαδόκολλα, γεμιστές με καρότο, γκούντα και κεφαλοτύρι μια συνταγή με απλά υλικά που όλοι και όλες έχουμε στο σπίτι μας. Είναι γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη. Αυτές οι λαχταριστές μπριζόλες, είναι ζουμερές, λιώνουν κυριολεκτικά στο στόμα και είναι πολύ γευστικές αφού έχουμε προσθέσει αρωματισμένο βούτυρο με μυρωδικά. Φτιάξτε αυτές τις μπριζόλες ως κυρίως πιάτο με κάποιο συνοδευτικό της αρεσκείας σας ή σερβίρετε ως μεζέ μαζί με λευκό κρασί.
- Μοσχάρι 2 μπριζόλες
- αλατι
- πιπέρι
- καρότο
- γκούντα
- κεφαλοτύρι
- βουτυρο κομματάκια από αρωματισμένο με μυρωδικά
- ελαιολαδο λίγο
- κορν φλαουρ λίγο
Υλικά
Εκτέλεση
Μου είχαν μείνει δυο μοσχαρίσιες μπριζόλες και αφού τους έβγαλα το κόκαλο, τις άπλωσα, τις χτύπησα λίγο, τις αλατοπιπέρωσα και τις γέμισα με καρότο και τυριά (γκούντα και κεφαλοτύρι). Πρόσθεσα και κομματάκια από αρωματισμένο με μυρωδικά βούτυρο (το φτιάχνω και το βάζω κατάψυξη) το έκλεισα με οδοντογλυφίδες και το πασάλειψα και έξω με βούτυρο μυρωδικών και λίγο ελαιόλαδο. Το έκλεισα σε λαδόκολλα και το έψησα στους 220 βαθμούς για μια ώρα. Άνοιξα τη λαδόκολλα και αφού δοκίμασα, τρυπώντας το να δω αν είχε ψηθεί, το έσβησα.
Μάζεψα το ζουμί του, το έβαλα σε ένα κατσαρολάκι και το έπηξα με λίγο κορν φλάουρ. Ήταν τέλειο σε γεύση και το κρέας και η σάλτσα.
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια