Συνταγή για μαλακές μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι που θα της συνοδεύσουμε με πατάτες φούρνου με μήλο, καρότο και μερικά ακόμη απλά υλικά.
Αν ψάχνετε τι θα μαγειρέψετε σήμερα και δεν μπορείτε με τίποτα να βρείτε μία νόστιμη ιδέα., σας έχουμε τη λύση Μαλακές μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι με λιωμένο βούτυρο αντί για ελαιόλαδο με μόλις λίγο αλάτι και πιπέρι.
Δείτε ακόμα Μπριζόλες καραμελωμένες με σουσάμι στο τηγάνι
Οι πατάτες φούρνου γίνονται με μήλο, καρότο και μερικά ακόμη απλά υλικά. Μία ιδιαίτερη και απίστευτης νοστιμιάς συνταγή. Είναι μία εξαιρετική ιδέα για μεσημεριανό, για το Κυριακάτικο τραπέζι ή για ένα επίσημο τραπέζι, αν μας επιτρέψουν να κάνουμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Δείτε ακόμη την εκτέλεση της συνταγής:
Εκτέλεση για τις μαλακές μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι
Αφού πάρουμε τις μπριζόλες τις αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για λίγη ώρα. Στην συνέχεια παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και λιώνουμε το απαραίτητο βούτυρο για να τηγανίσουμε εκεί τις μοσχαρίσιες μπριζόλες. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις μπριζόλες και ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις μπριζόλες σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά, η κάθε μεριά.
Εκτέλεση για τις πατάτες φούρνου
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις πλένουμε. Στην συνέχεια τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις βάζουμε σε ένα ταψί. Παίρνουμε το μήλο και το κόβουμε στα τέσσερα με την φλούδα ή χωρίς. Αν θέλουμε φλούδα, φυσικά πρέπει να το πλύνουμε πριν. Βάζουμε το μήλο στο ταψί.
Ψιλοκόβουμε τις σκελίδες σκόρδου και τις βάζουμε και αυτές στο ταψί. Προσθέτουμε επίσης τα παντζάρια σε κομμάτια. Βάζουμε τα καρότα μας σε μεγάλα κομμάτια και ανακατεύουμε το φαγητό μας πολύ καλά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι καθώς και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε και πάλι. Ψήνουμε το φαγητό μας στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Panagiota Kiriakou
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr