Μωσαικο με σοκολατα γαλακτος και καρυδα
170 γρ κουβερτουρα γαλακτος
300 γρ κρεμα γαλακτος
100 γρ βουτυρο αγελαδος
25 γρ ινδοκαρυδο τριμμενο
Ενα πακετο μπισκοτα πτι μπερ ψιλοκομμεν
1 σφηνακι κονιακ
Λιωνετε την σοκολατα σε χαμηλη φωτια η σε μπεν μαρι. Ζεστενετε την κρεμα γαλακτος με το βουτυρο και την ενωνετε με την λιωμενη σοκολατα. Προσθετετε στο μιγμα την καρυδα και το κονιακ. Ανακατευετε καλα και ενωνετε με απαλο ανακατεμα με τα ψιλοκομμενα
μπισκοτα. Μετεφερετε το γλυκο σε φορμα
καλυμενη με μεμβρανη, σκεπαζετε με την μεμβρανη και βαζετε στην καταψυξη για 2 ωρες η στο ψυγειο για μια νυχτα!
Απο τη φίλη μου Σταυρούλα Καιτατζη
Ειδήσεις σήμερα
- Στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις 12χρονος : Τον πήρε σβάρνα αυτοκίνητο με το πατίνι του
- Η Γη της Ελιάς : Ποιανού είναι το παιδί που κουβαλά στα σπλάχνα της η Αφροδίτη;
- Κινέζικο Ωροσκόπιο : Μηνιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια μέχρι και τις 01/12/2024
- Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος ετοιμάζει νέο χτύπημα
- Χριστουγεννιάτικα μπισκότα βουτύρου χωρίς ζάχαρη