Υλικά (για 6 μεσαίου μεγέθους μπιφτέκια)
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό
1 αυγό
3 λεπτές φέτες ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο καλά
1 ντομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
6 φέτες κασέρι
3 κούπες τσαγιού μπεσαμέλ
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα λοιπά υλικά και τα πλάθουμε σε αφράτα, μεσαίου μεγέθους, μπιφτέκια.
Σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε 1 ποτήρι του κρασιού νερό, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τοποθετούμε τα μπιφτέκια και βάζουμε πάνω από το καθένα, μία φέτα γαλοπούλα και μία κασέρι.
Σκεπάζουμε το κάθε μπιφτέκι με μπόλικη μπεσαμέλ και τα ψήνουμε στο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 1 ώρα.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή