Είναι εξαιρετικές και πολύ νόστιμες, μπαίνουν στην κατάψυξη και είναι μία πάρα πολύ ωραία ιδέα για το σχολείο για το κολατσιό τη δουλειά και το γραφείο.!!
Υλικά για τον κιμά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο κατά προτίμηση ελιά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 αυγό
1 σακουλάκι φρυγανιά
μαϊντανό αλάτι πιπέρι και ελαιόλαδο
Και σφολιάτα
Εκτέλεση
Ζυμώνω όλα μαζί τα υλικά να γίνει ένα πολύ ωραίο μείγμα το αφήνω στο ψυγείο για 15 λεπτά και φτιάχνω μικρά μπιφτεκάκια τα οποία τα κόβω με κουπ πατ, προσπαθώ να τα κάνω όσο μπορώ πιο λεπτά τα προ ψήνω λιγάκι..
Παίρνω ένα φύλλο σφολιάτα αλείφω με κέτσαπ ρίχνω τυρί γκούντα και ένα μπιφτέκι .
Κλείνω και ψήνω σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 για περίπου μία ώρα μέχρι να ψηθούν καλά.
Συνταγή από την καταπληκτική ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. της υπέροχης κυρίας Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Πέτρος κλέβει την καρδιά της Δέσποινας
- Η Γη της Ελιάς : Ο Δημοσθένης αποκληρώνει την Ειρήνη
- Ειρήνη Μουρτζούκου : “Ο πατέρας των παιδιών μου είναι στον οικογενειακό κύκλο – Αν πω το όνομα του θα βρεθώ σε χαντάκι”
- Τρύφωνας Σαμαράς : Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο γνωστός κομμωτής
- Γιορτινά σοκολατάκια με λευκή σοκολάτα και limoncello