Συνταγη.
150γρ βουτυρο Lourpak. 1 κ σ γιαουρτι. 2 βανιλιες. 1 φλυτζανι αχνη. 1 μπεικιν. 1/2 κγ κανελα. Αλευρι οσο σηκωσει (περιπου 1 πακετο φαρινα) κακαο για τα φυλλαρακια.
Εκτελεση.
Σε μια λεκανη βαζω το βουτυρο, το γιαουρτι, τις βανιλιες , την αχνη, το μπεικιν την κανελα και ανακατευω! Οταν ομογενοποιηθει η ζυμη μου ριχνω σιγα σιγα το αλευρι μου μεχρι να πετυχω μια ζυμη να μην κολλαει στα χερια! Ανοιγω λιγη ζυμη με τα χερια μου , την κοβω με ενα φλυτζανι σαν κουπ πατ και μετα το ξανακοβω για να δωσω το σχημα του φυλλου! Τα τοποθετω σε ταψι με λαδοκολλα και μ ενα μαχαιρι δινω σχημα στα φυλλα αφου το αλειψω με λιγο κακαο και νερακι! Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 β για 10 λ περιπου!!! Αναλογα το φουρνο!!! Ειναι πολυ νοστιμα και μοσχομυριστα!!! Καλη επιτυχια!!!!