ΥΛΙΚΑ:
• 400 γραμμάρια βούτυρο ΑΓΕΛΑΔΑΣ σε θερμοκρασία δωματίου
• 750 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
• 2 βανίλιες
• 2 αυγά
Σε μία λεκάνη κόβουμε το βούτυρο σε κυβάκια, προσθέτουμε το αλεύρι, την άχνη, τα αυγά τις βανίλιες και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει στα χέρια μας.
Κατόπιν αν θέλουμε χωρίζουμε την ζύμη σε 2 μπάλες ή και σε 3 και τις χρωματίζουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Φτιάχνουμε ότι σχέδιο θέλουμε και τα ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα στους 180.
Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές