Μπισκοτογλυκό με ζελέ ❤
Χρειαζόμαστε:
•1 1/2 με 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ (ανάλογα το πυρέξ)
•2-3 κρέμες άνθος αραβοσίτου σοκολάτα ή βανίλια (ότι σας αρέσει)
•1 κουτί ζελέ (ότι γεύση σας αρέσει)
•γάλα φρέσκο
•πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει
•μετά φτιάχνουμε τη κρέμα αραβοσίτου (όπως λένε οι οδηγίες στο κουτί)
•απλώνουμε σε ένα πυρέξ τα μπισκότα και ρίχνουμε από πανω μια στρώση από τη ζέστη κρέμα που έχουμε φτιάξει (ισα-ίσα να σκεπάσει τα μπισκοτα)
•βάζουμε πάνω από τη κρέμα μια δεύτερη στρώση μπισκοτα και ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα (προσοχή φροντίζουμε να στρωθεί καλά και παντού η κρέμα στο ταψί μας,δεν πρεπει να υπάρχουν κενά γιατί όταν θα ρίξουμε το ζελέ αν βρει κάποια “τρυπούλα” θα περάσει και θα έρθει από κάτω το ζελέ)
•αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι και το βάζουμε στο ψυγείο το γλυκό
•Όταν το ζελέ εχει κρυωσει καλα τότε το στρώνουμε πάνω απο το γλυκό (ρίχνουμε το ζελέ με πολυ προσοχή σιγά σιγά με μια κουτάλα) και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει εντελώς το ζελέ τότε είναι έτοιμο το μπισκοτογλυκό ❤
Από τη φίλη της σελίδας μας elina gelina
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα