Υλικα:
1 πακέτο σφολιάτα
4 ποτήρια νερό
1 ποτήρι φρουκτόζη
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
3 βανίλιες
ξύσμα μισού λεμονιού
Φρουκτόζη και κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτελεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε σε μέτρια φωτιά την φρουκτόζη με το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η φρουκτόζη
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι,το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα
Κατεβάζουμε απο την φωτιά ρίχνουμε
Σε ένα ταψί τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας,από πάνω στρώνουμε την γέμιση και τελειώνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας
Στρώνουμε τις ακρες γυρω γυρω στο ταψί,χαράσουμε την μπουγάτσα σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια
Πασπαλίζουμε με φρουκτόζη και κανελα
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά Σχολεία μέχρι και τα Χριστούγεννα – Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών
- Design Your Christmas Tree με DIY Στολίδια με τις Φωτογραφίες των Παιδιών
- Αστυνομικός της Βουλής : Μέλος σε σκοτεινή αίρεση ο 45χρονος
- Κώστας Δίγκας : Ο Πρωταγωνιστής της “Λάμψης” με τις φανατικές θαυμάστριες σήμερα στα 68 του παραμένει γοητευτικός
- Βήμα βήμα πως να φτιάξετε αλμυρό Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι