Υπέροχη νηστίσιμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με φύλλο κρούστας, γάλα αμυγδάλου και σιμιγδάλι. Μία εύκολη συνταγή για μπουγάτσα σε βίντεο για σίγουρη επιτυχία! Με μία απολαυστική και πεντανόστιμη κρέμα, άχνη ζάχαρη και κανέλα δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να τρώτε. Είναι νηστίσιμη για να μην χάνετε την απόλαυση ούτε σε μέρες νηστείας. Για το πρωινό σας, για τον απογευματινό καφέ ή το κολατσιό του παιδιού, για το Πάσχα, το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα, για κάθε εποχή αυτή η μπουγάτσα είναι το κάτι άλλο!
- φυλλο κρουστας 450γρ.
- μαργαρίνη 250γρ. λιωμένη
- γάλα αμυγδάλου 1 λίτρο
- ζαχαρη 200γρ.
- σιμιγδαλι 120γρ. ψιλό
- κορν φλαουρ 10γρ.
- βανίλια 2
- ζάχαρη άχνη
- κανελά
Υλικά
Ingredients:
450gr. phyllo sheets
250gr. melted margarine
1 liter almond milk
200gr. sugar
120gr. fine semolina
10gr. cornstarch
2 vanillins
powdered sugar
cinnamon
https://www.youtube.com/watch?v=MpZz5nI671I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2vBDj7nG0kI34_nSk5umfG4LPxI3Pj6QhkDFiuu6rD8ieKztb6R6HVS8s