Το πικάντικο Σερραϊκό μπουγιουρντί μαγείρεψε και παρουσιάζει η Ρούλα:
Υλικά
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8
1 μικρή κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
Ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1/4 τυρί φέτα σε μικρά κομμάτια
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1/2 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και τα σοτάρουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά από την ντομάτα. Προσθέτουμε τη φέτα, ρίγανη, πιπέρι, ξύδι και μόλις η φέτα ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά τότε ρίχνουμε και το τριμμένο κασέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστό.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη