Το πικάντικο Σερραϊκό μπουγιουρντί μαγείρεψε και παρουσιάζει η Ρούλα:
Υλικά
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 8
1 μικρή κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη
Ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1/4 τυρί φέτα σε μικρά κομμάτια
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1/2 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και τα σοτάρουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά από την ντομάτα. Προσθέτουμε τη φέτα, ρίγανη, πιπέρι, ξύδι και μόλις η φέτα ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά τότε ρίχνουμε και το τριμμένο κασέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστό.
Πηγή: http://lopis-place.blogspot.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία