Close
μπουρεκάκια-με-σαλάμι μπύρας-συνταγή-

Συνταγή για Μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας. Μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας ,με σπιτική ζύμη και σαλάμι μπύρας για τον μπουφέ σας και όχι μόνο.

Αν ψάχνετε μία ιδιαίτερη συνταγή για τον μπουφέ σας ή για μεζεδάκι με την μπύρα σας ή για να τσιμπάτε κάτι στην ταινία τότε σας βρήκαμε την ιδανική συνταγή. Μιλάμε φυσικά για μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας. Είναι πεντανόστιμα και πανεύκολα.

Μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας

Οι αγαπημένοι μας foodacholics, ξέρουν να μας ανοίγουν την όρεξη με εύκολες, οικονομικές και πεντανόστιμες συνταγές και αυτά τα μπουρεκάκια θα σας ανοίξουν σίγουρα την όρεξη. Άντε λοιπόν, πείτε στην κουζίνα και μεγαλουργήστε.

Μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας:

μπουρεκάκια-με-σαλάμι μπύρας-συνταγή-

Εκτέλεση για τα μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας

Στην αρχή διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη σε λίγο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε μία κουταλιά αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για 5 λεπτά. Ενσωματώνουμε το αυγό, το υπόλοιπο φρέσκο γάλα και το σπορέλαιο.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη, την πλάθουμε ελαφρώς και την κάνουμε μπαστούνι σε λαδωμένη επιφάνεια.

μπουρεκάκια-με-σαλάμι μπύρας-συνταγή-

Κόβουμε σε κομμάτια και το κάθε κομμάτι σε τρία μέρη. Τα ανοίγουμε σε φύλλα λίγο μεγαλύτερα από το σαλάμι μπύρας. Βάζουμε ένα φύλλο για βάση, τοποθετούμε μία φέτα σαλάμι μπύρας, καλύπτουμε με φύλλο, βάζουμε σαλάμι και σκεπάζουμε με φύλλο.

Δείτε ακόμα Μπουρεκάκια με τυρί

Έπειτα κόβουμε και γυρνάμε για να δώσουμε σχήμα. Η διαδικασία υπάρχει αναλυτικά στο βίντεο. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε με χτυπημένο κρόκο αυγού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να ροδίσουν.

μπουρεκάκια-με-σαλάμι μπύρας-συνταγή-

Τιπς για τα μπουρεκάκια με σαλάμι Μπύρας

Μπορείτε να προσθέσετε και σάλτσα με ρίγανη και βασιλικό για να τα απογειώσετε. Αν τα φτιάξετε για παιδιά καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε σπιτικά αλλαντικά.

Σπιτικό παριζάκι συνταγή εδώ

Σπιτικό ζαμπόν κοτόπουλο συνταγή εδώ

Σπιτικό ζαμπόν χοιρινό συνταγή εδώ

Σπιτικό ζαμπόν γαλοπούλας συνταγή εδώ

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση για τα Μπουρεκάκια με σαλάμι μπύρας στο παρακάτω βίντεο:

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr