Τα μυρτιλα ειναι πλουσια σε αντιοξειδωτικες βιταμινες!
Τα τελευταια χρονια δε θεωρειται ως πηγη αιωνιας νιοτης!
Ετσι και εγω ειπα να μη χασω την ευκαιρια και τα εκανα μαφινς!
Υλικα
1 φλυτζανι ζαχαρη
1 κ γ κανελλα σκονη
1 φλ γ ο χ αλευρι
1 μπεικιν
1 κ γ σοδα
2 βανιλιες
1 κουπακι γιαουρτι
2 αυγα
2 κ σ βουτυρο Lourpak
2 φλ μυρτιλα
1 φλ αμυγδαλα φιλε καβουρντισμενα
Εκτελεση
Σε μια λεκανη χτυπαω με το μιξερ τη ζαχαρη με τα αυγα ,για να αφρατεψει τη ζυμη μας !
Προσθετω το βουτυρο,το κτυπαω ,το γιαουρτι,και στο τελος το αλευρι,τη σοδα ,την κανελλα και το μπεικιν και τις βανιλιες!
Στο τελος προσθετω τα μυρτιλα , τα καβουρντισμενα αμυγδαλα και ανακατευω με το κουταλι!
Βαζω απο 2 κουταλιες της σουπας σε φορμες σιλικονης η γκοφρε χαρτακια τα οποια θα τα τοποθετησετε σε αλουμινενια ποτηρακια για να σταθουν !
Τα αραδειαζω σε ταψι και ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 β για 20 λ|!
Αν θα φατε ενα θα δειτε ποσο νεα θα δειξετε!
Καλη επιτυχια!