Υλικά:
2 ώριμες μπανάνες
3/4 κούπας σπορέλαιο
2 κούπες χυμό πορτοκάλι
1 κούπας ζάχαρη
1κουτ.γλυκού σόδα
3-4 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 βανίλιες
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη
Προσθέτουμε τη σόδα, τη μπανάνα λιωμένη με πιρούνι και τέλος το αλεύρι (με το μάτι μέχρι να γίνει όπως η γνωστή ζύμη του κέικ).
Μοιράζουμε σε δύο 12άρες φόρμες για muffins και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.
Μερικές ακόμη αλλαγές που μπορείτε να κάνετε
Όσοι δεν θέλετε να τα κάνετε νηστίσιμα μπορείτε να αντικαταστήσετε τον χυμό πορτοκάλι με γάλα
Μπορείτε να προσθέσετε σταγόνες σοκολάτας ( κουβερτούρας για να είναι νηστίσιμα)
Αντί για πορτοκάλι χυμό μπορείτε να βάλετε sprite
Καλή επιτυχία
Αν σας άρεσε η ιδέα μην ξεχάσετε να την κοινοποιήσετε γιατί τα ωραία πρέπει να τα μοιραζόμαστε