ΥΛΙΚΑ
ενα κουτι γαλα ζαχαρουχο
ενα κουτι τυρι μασκαρπονε
δυο κουταλιες σουπας κακαο
60-70 γρ, βουτυρο λιωμενο
2 κουταλιες σουπας κακαο
2 κουταλιες σουπας νουτελα
3 κουταλιες σουπας ινδικη καρυδα
μια συσκευασια μπισκοτα digestive χοντροκομμενα
6-7 μπισκοτα οreo κομμενα στα δυο
μερικα φουντουκια χοντροκομμενα
10 κερασακια γλυκο στραγγισμενα απο το σιροπι τους
μια κουταλια λικερ bailys η κονιακ η οτι αλλο θελετε
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτια να λιωση
σπαστε τα μπισκότα κι ραντιστε τα με το λικερ κι αφηστε στην ακρη
βαλτε σε ενα μπωλ το τυρι,το ζαχαρουχο,την νουτελα, το κακαο,το βουτυρο την καρυδα και χτυπηστε τα να γινουν ενιαιο μιγμα.
ριξτε μεσα τα μπισκοτα,ανακατεμενα, τα κερασακια κι ανακατεψτε να ενωθουν καλα.
βαλτε τα σε μια μικρη φορμα για κεικ η οτι φορμα θελετε,στρωμενη με μεμβρανη και ριξτε μεσα το γλυκο να ειναι ομοιομορφο.
η ανοιξτε μεμβρανη και τυλιξτε το σαν σαλαμι.
βαλτε καταψυξη, οταν ξεφορμαρετε αν θελετε περιχυνετε με γλασο απο δυο σοκολατες.
γλασο
βαλτε σε μπαιν μαρι μια κουβερτουρα γαλακτος με μια κουταλιτσα μελι και ενα φλυτζανακι γαλα.αφηστε να λιωσει κι ανακατεψτε να γινη γλασο αφου χλιαρυνη περιχυστε το γλυκο.ειναι σαν σαλτσα καπως πιο πηχτο.
βαλτε επισης μιακουβερτουρα μαυρη να λιωση με ενα κουταλακι καλαμποκελαιο και περιχυστε πανω απο την σοκολατα γαλακτος κανοντας γραμμες με ενα πηρουνι..
συνοδεύετε με παγωτο ..οτι παγωτό θελετε..
καλη επιτυχια
στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις
γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!