Αυτά τα αμυγδαλωτά είναι πλούσια σε ασβέστιο παρόλο που δεν περιέχουν γάλα. Ιδανικά για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Λόγω των αμυγδάλων περιέχουν πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη και φυτοστερόλες. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο αποτελέι έναν καλό τρίτο λόγο για να τα φτιάξετε!
- αμυγδαλα 300 γρ. λευκά ανάλατα , καβουρδισμένα
- ζάχαρη άχνη 75 γρ.
- ροδακινα 80 γρ. ώριμο
- ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Υλικά
Δείτε επίσης Νηστίσιμα πτι φουρ με μαρμελάδα φράουλα & ροδάκινο
Ingredients:
-(300 g white unsalted almonds, roasted)
-(75 g powdered sugar)
-(80 g rip peach)
– (powdered sugar for dusting)
Δείτε την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο:
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια