Τι χρειαζόμαστε:
1 σοκολάτα υγείας 100 γρ. με αμύγδαλα
1 ατομική συσκευασία Μακεδονικού χαλβά 40 γρ. με γεύση βανίλια (την βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ)(
Πώς το κάνουμε:
Θρυμματίζουμε εντελώς τον χαλβά- είτε με τα χέρια μας είτε με ένα πιρούνι- και τον τοποθετούμε σε μπεν-μαρί ή σε ένα κατσαρολάκι στερεωμένο πάνω από ένα μπρίκι με λίγο νερό που βράζει, μαζί με την σοκολάτα που την έχουμε προηγουμένως κόψει σε μικρά κομματάκια. Λιώνουμε και τα δύο υλικά μαζί, σε χαμηλή θερμοκρασία.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μείγμα είτε σε χαρτάκια είτε σε θήκες για σοκολατάκια και πασπαλίζουμε (προαιρετικά) με σουσάμι. Τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!!
φωτο:https://zzcook.blogspot.gr/
Σημείωση:daddy-cool.gr: Τα δοκίμασα με χαλβα σοκολατα και ξυσμα πορτοκαλιου και ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!! Δεν υπήρχε το αποτέλεσμα πεντανόστιμα!!!