Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας, σφολιάτα και αμύγδαλα. Εύκολη συνταγή για μαντηλάκια με βίντεο για την εκτέλεση. Είναι ιδανικά για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τις ημέρες νηστείας, ενώ μπορούν να το απολαύσουν άφοβα και οι χορτοφαγικοί-vegan. Η απόλυτη σιροπιαστή αμαρτία σε μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
INGREDIENTS:
FOR THE CREAM:
280gr. sugar
110gr. flour
650gr. water
2 vanillins
1 tbsp. margarine
400gr. vegetable whipping cream
1 kg puff pastry
sugarwater
grated almonds
FOR THE SYRUP:
730gr. sugar
610gr. water
1 vanillin
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης εθίζεται άσχημα και τα χάνει όλα μαζί και την Ιουλία
- Καιρός : Πότε έρχεται Αρμαγεδδών ψύχους στην Ελλάδα
- Grand Hotel : Η Κυβέλη παραδέχεται ότι σκότωσε το Γαζή σε Πέτρο και Αλίκη