Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας, σφολιάτα και αμύγδαλα. Εύκολη συνταγή για μαντηλάκια με βίντεο για την εκτέλεση. Είναι ιδανικά για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τις ημέρες νηστείας, ενώ μπορούν να το απολαύσουν άφοβα και οι χορτοφαγικοί-vegan. Η απόλυτη σιροπιαστή αμαρτία σε μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
INGREDIENTS:
FOR THE CREAM:
280gr. sugar
110gr. flour
650gr. water
2 vanillins
1 tbsp. margarine
400gr. vegetable whipping cream
1 kg puff pastry
sugarwater
grated almonds
FOR THE SYRUP:
730gr. sugar
610gr. water
1 vanillin
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα