Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
5 κούπες χλιαρό νερό
3 βανίλιες
1 κ.σ. ζάχαρη
αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
ελαιόλαδο
Για πασπάλισμα:
μέλι (όσο θέλετε)
κανέλλα (όσο θέλετε)
ζάχαρη (όσο θέλετε)
Πώς το κάνουμε:
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
Μόλις ροδίσουν και απο τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πηρούνι, για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα πολύ λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει