Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
5 κούπες χλιαρό νερό
3 βανίλιες
1 κ.σ. ζάχαρη
αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
ελαιόλαδο
Για πασπάλισμα:
μέλι (όσο θέλετε)
κανέλλα (όσο θέλετε)
ζάχαρη (όσο θέλετε)
Πώς το κάνουμε:
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
Μόλις ροδίσουν και απο τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πηρούνι, για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα πολύ λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή