Σιμιγδαλένιος νηστίσιμος χαλβάς χωρίς λάδι. Μία πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή για χαλβά σιμιγδαλένιο με λίγα υλικά, πασπαλισμένος με κανέλα και φιλέ αμυγδάλου!
Ένα υπέροχο γλυκό που μπορείτε να τρώτε σε περιόδους νηστείας, την Καθαρά Δευτέρα και φυσικά όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα να μη λείψει το γλυκό από τη διατροφή σας. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση βήμα βήμα!
Ingredients:
1.5 liter water
150 g fresh orange juice
370 g sugar
250 g coarse semolina
1 vanillin
cinnamon
almond fillet
Ειδήσεις σήμερα
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Τριών Ιεραρχών 2025: Τι θα ισχύει φέτος για τα σχολεία και για ποιους είναι αργία
- Ατύχημα Σχηματάρι : Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της γυναίκας που ενημέρωσε για το εμπόδιο στο δρόμο λίγο πριν το δυστύχημα του αστυνομικού Διευθυντή
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια