Υλικά για 4 άτομα
3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
1 φλιτζάνι δημητριακά ολικής άλεσης
1 κουταλιά σούπας σουσάμι
1/4 φλιτζανιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
1 βανίλια
1 κουταλιά σούπας μαύρη ζάχαρη
Εκτέλεση
Αρχικά χτυπάτε ελαφρώς στο μίξερ τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα για να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις νιφάδες βρώμης, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα αμύγδαλα, το σουσάμι, τη βανίλια και τη μαύρη ζάχαρη.
Σε ένα ποτήρι αραιώνετε τη μαρμελάδα φράουλα με λίγο νερό και την προσθέτετε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά ώστε να μην μείνει κανένα στεγνό σημείο.
Απλώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψί με πάχος 1 εκατοστό. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε ίσα κομμάτια.
Ειδήσεις σήμερα
- Ρίκα Διαλυνά: Πώς είναι σήμερα στα 90 της η σπουδαία ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Η Γη της Ελιάς : Η Παυλίνα μπαίνει στη μέση και χωρίζει Τζον και Αθηνά
- Τσορτέκης – Μαυρίδου σε σχέση: Η πρώτη αντίδραση των ηθοποιών στα δημοσιεύματα
- Ειρήνη Μουρτζούκου : Κατονομάζει νέο πρόσωπο ως δολοφόνο του Παναγιωτάκη