Συνταγή για ογκρατέν ζυμαρικών με μοτσαρέλα, πιπεριές, πάριζα και μανιτάρια, με γεύση πίτσας που μπορεί να σταθεί σαν κυρίως γεύμα αλλά και για να συνοδεύσει, ψητό κρέας ή σπιτική πίτσα.
Από τη φίλη μας Γιώργος-Σοφία Φρόνιμος-Φωτεινάκη.
Πατάτες ογκρατέν με ντομάτα και μπεσαμέλ
Δεν μπορούμε να πούμε όχι σε κανένα ογκρατέν ή σουφλέ ζυμαρικών. Πόσο μάλλον όταν το ογκρατέν έχει γεύση πίτσα. Αν ψάχνετε ένα υπέροχο μεσημεριανό ή κάτι σπέσιαλ να συνοδεύσετε το κρέας σας, τη μακαρονάδα σας ή ακόμη και τη σπιτική πίτσα, αυτό το ογκρατέν είναι για εσάς.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το ογκρατέν σαν πίτσα:
Εκτέλεση για το ογκρατέν σαν πίτσα
Πένες ριγκάτι στο φούρνο
Σε ένα ταψί προσθέτουμε τις πένες ωμές, το φρέσκο γάλα, τα αυγά χτυπημένα, τη πράσινη πιπεριά σε ροδέλες, τα μανιτάρια σε ροδέλες, το παριζάκι σε κύβους και τη τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πιει το φαγητό το γάλα του και να πάρει χρώμα.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15