Υλικά
αγγουράκια
ρεπανάκια
1/2 πακέτο κρέμα τυριού
1 κ.γ χυμό λεμονιού
2 κ.σ δυόσμο
1/2 κ.γ αλάτι
1 αγγουράκι χωρίς τους σπόρους
Οδηγίες
Χρησιμοποιείστε ένα μαντολίνο για να ψιλοκόψτε τα ραπανάκια και ένα κόφτη μπισκότων λουλούδι
για να κάνετε ένα διασκεδαστικό σχήμα με το αγγούρι. Σε ένα μπώλ ανακατέψτε τα τελευταία 5 υλικά μαζί . Χρησιμοποιήστε ένα κόφτη διακοσμητικό μπισκότου ( δηλαδή ένα λουλούδι) για να κόψετε το αγγούρι σε σχήματα. Τοποθετείστε την φέτα ραπανάκι από πάνω και κατόπιν με περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού μείγμα τυριών.
Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε!
Ειδήσεις σήμερα
- Πέθανε ο ψυχίατρος Δημήτριος Σούρας -Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Ο Γιώργος Μανίκας σε σχέση με την πεθερά του Κωσταντίνου Αργυρού (φωτογραφίες)
- Aνακαλούνται ηλεκτρικές σκούπες – Κίνδυνος πυρκαγιάς
- Glamour Χριστουγεννιάτικα νύχια σε χρυσό για τα Χριστούγεννα 2024
- Ο Σταύρος Σβήγκος σε σχέση με την πρωταγωνίστρια από το Grand Hotel – Οι πρώτες φωτογραφίες