Συνταγή για λαχταριστό σπιτικό παγωτό bueno. Πάμε να φτιάξουμε πεντανόστιμο παγωτό, με πραλίνα bueno, κρεμά γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα και κομματάκια σοκολάτας bueno. Αν αγαπάτε την γεύση του bueno και το παγωτό, τότε αυτός ο συνδυασμός υλικών θα σας ξετρελάνει.
- κρεμα γαλακτος 500 ml 35%, κρύα
- ζαχαρούχο γάλα 330 γρ.
- πραλίνα bueno 300 γρ. (Buono "Sisinni")
- bueno 150 γρ. αλεσμένα
- σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)
Υλικά
Το παγωτό αυτό έχει λίγα υλικά, πολύ εύκολη εκτέλεση και ετοιμάζετε σε πολύ λίγο χρόνο. Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή και παραμένει μαλακό στην κατάψυξη. Το μόνο δύσκολο είναι ότι πρέπει να αντισταθούμε και να περιμένουμε μέχρι να παγώσει.
Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα πεντανόστιμο παγωτό με τέλεια κρεμώδες υφή που λιώνει απαλά στο στόμα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνο του ζαχαροπλαστείου, ούτε σε γεύση άλλα ούτε και σε εμφάνιση, όποτε μάλλον αξίζει λίγη αναμονή.
Ιδανικό επιδόρπιο για να δροσιστούμε τις ζέστες μέρες του καλοκαιριού.
Δοκιμάστε το είναι απλά υπέροχο, τα παιδιά μικρά και μεγάλα θα το λατρέψουν.
Ingredients
500 ml whipping cream, chilled
330 g sweetened condensed milk
300 g Buono “Sisinni”
150 g Bueno, grated
chocolate syrup
Δείτε την εκτέλεση στο video που ακολουθεί: