Παγωτο κακαο-μερεντα. Η απολύτη αμαρτία!Μόλις με πέντε υλικά!
Υλικά
500γρ φυτικη κρεμα γαλακτος
400γρ εβαπορε
400γρ ζαχαρουχο γαλα
2 βανιλιες
4-5 κ.σ κακαο
Λιγη μερεντα για γαρνιρισμα
Εκτέλεση
Ολα πρεπει να ειναι παγωμενα.
Χτυπαμε πρωτα την κρεμα γαλακτος σε πηχτη σαντιγυ και στη συνεχεια προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα εκτος απο τη μερεντα.
Βαζουμε σε ενα μπωλ το μισο παγωτο λιγη μερεντα γυρω γυρω και επαναλαμβανουμε αλλη μια φορα. Βαζουμε στην καταψυξη για 4-5 ωρες τουλαχιστον.
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές