Από τα πιο λαχταριστά παγωτά με δύο υλικά που θα ξετρελάνουν τα παιδιά! Συνταγή για παγωτό σάντουιτς με μερέντα και λίγα ακόμη υλικά. Εύκολα παγωτάκια σάντουιτς βήμα βήμα για να τρώει η οικογένεια όλο το καλοκαίρι!
- κρεμα γαλακτος 600 μλ 38% λιπαρά
- μπισκότα 300 γρ πτι μπερ με γεύση σοκολάτας
- μερεντα 410 γρ
Υλικά
*25×30 ταψί
Ingredients
600 ml whipping cream 38% fat
300 g petit beurre chocolate flavor
410 g chocolate praline
25×30 pan
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 600 μλ κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με το μίξερ μέχρι να γίνει μαλακή σαντιγί.
Συνεχίζουμε και προσθέτουμε μέσα στην σαντιγί την πραλίνα σοκολάτας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Μόλις το ανακατέψουμε πολύ καλά το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα ταψακι 25χ30 βάζουμε διαφανής μεμβράνη και αρχίζουμε να βάζουμε ένα ένα τα μπισκότα πτι μπερ με γεύση σοκολάτας.Αφού καλύψουμε το ταψάκι ρίχνουμε την κρέμα πραλίνας και την στρώνουμε προσεκτικά πάνω από όλα τα μπισκότα.
Συνεχίζουμε και αφού έχουμε απλώσει καλά την κρέμα πραλίνας βάζουμε τα μπισκότα πάνω από την κρέμα με την ίδια φορά που είχαμε βάλει και τα άλλα στον πάτο του ταψιού.
Μόλις τα βάλουμε όλα τα μπισκότα τα τυλίγουμε με την μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες.Μετά από 4 ώρες ξεφορμάρουμε βγάζουμε και την μεμβράνη και κόβουμε τα παγωτάκια.
Τα παγωτάκια σάντουιτσ είναι έτοιμα πανεύκολα και τόσο νόστιμα που μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν!!!Φτιάξτε τα και θα ενθουσιαστείτε.Καλή σας επιτυχία!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου παίρνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Η Γη της Ελιάς : Δεν θέλω να πληγωθείς – Ο Στάθης προσπαθεί να προστατέψει την Αριάδνη
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους