Συνταγή για εύκολο και δροσερό παγωτό σάντουιτς με μαρμελάδα φράουλα και μαρμελάδα ροδάκινο, χωρίς παγωτομηχανή και χωρίς να κρυσταλλώνει. Παραμένει αφράτο για καιρό.
Φτιάξτε αυτά τα παγωτά σάντουιτς για κέρασμα και γλυκό για όλη την οικογένεια με απλά υλικά. Από την φίλη μας Ekaterini Tsiflaidou.
- μπισκότα 2 πακέτα πτι μπερ
Υλικά
- κρεμα γαλακτος 600 ml κρύα
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- βανίλια 2 κάψουλες
- εκχυλισμα βανίλιας 2 κουταλάκια του γλυκού
- αλατι 1 τσιμπιά
- μαρμελάδα 15 περίπου κουταλιές της σούπας με γεύση φράουλα
- μαρμελάδα 15 περίπου κουταλιές της σούπας με γεύση ροδάκινο
Για τη γέμιση
Παγωτό soft king cookies
Τα αγαπημένα μας παγωτά είναι σίγουρα τα παγωτά σάντουιτς. Το πως αφρατεύει το μπισκότο όταν παγώνει στη κατάψυξη και ο συνδυασμός της γεύσης της κρέμας και του μπισκότου είναι σκέτη…κόλαση μέσα στον καύσωνα. Σας συστήνουμε λοιπόν αυτά τα εύκολα παγωτά σάντουιτς με μαρμελάδα.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το παγωτό σάντουιτς με μαρμελάδα:
Εκτέλεση για το παγωτό σάντουιτς με μαρμελάδα
Βάζουμε μια σειρά μπισκότα πτι μπερ ανάποδα σε ταψάκι που να χωράει στην κατάψυξη. Χτυπάμε στο μίξερ σε σαντιγί τη κρύα κρέμα γάλακτος. Βάζουμε στην λεκάνη την κρύα σαντιγί, το εκχύλισμα βανίλιας, τις κάψουλες βανίλιας και το αλάτι.
Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να σφίξει το μείγμα. Βάζουμε και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε απαλά με την σπάτουλα. Αδειάζουμε την σαντιγί πάνω στα μπισκότα και βάζουμε κουταλιές μαρμελάδας φράουλας και μαρμελάδας ροδάκινο.
Παγωτό τρίγωνο Πανοράματος
Μετά με το κουτάλι πατάμε να πάει και κάτω λίγο η σαντιγί. Σκεπάζουμε με τα μπισκότα και μετά σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Τα κόβουμε σε σάντουιτς, τα τυλίγουμε πρώτα σε λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr