Συνταγή για αφράτο και εύκολο σπιτικό παγωτό με γεύση soft king cookies χωρίς παγωτομηχανή, με 5 υλικά, που μένει αφράτο για μέρες χωρίς να κρυσταλλώνει. Σερβίρεται με σοκολάτα σιρόπι. Από τους φίλους μας Foodaholics.
- φυτική κρέμα γάλακτος 500 ml
- γάλα εβαπορέ 1 μεγάλο (400 ml)
- ζαχαρούχο γάλα 200 ml
- βανίλια 2
- cookies 300 γραμμάρια με σοκολάτα soft king
Υλικά
Παγωτό τρίγωνο Πανοράματος
Μπορεί να αγαπάμε τα παγωτά αλλά κάθε χρόνο η τιμή τους όλο και αυξάνεται. Όμως, μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε ένα εύκολο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή, με μόλις 5 υλικά και γεύση soft cookies. Πιο οικονομικό, πιο νόστιμο και πιο αφράτο από τα αγοραστά, με την εγγυημένη συνταγή των Foodaholics.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το παγωτό soft king cookies:
Εκτέλεση για το παγωτό soft king cookies
Αρχικά σε ένα μπολ το οποίο το έχουμε βάλει προηγουμένως στο ψυγείο να σταθεί για 1 ώρα, βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε σε σαντιγί με ένα μίξερ χειρός.
Τούρτα κορμός παγωτό
Έπειτα προσθέτουμε το εξίσου κρύο γάλα εβαπορέ, το κρύο ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και χτυπάμε το μείγμα μας μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σπάμε μέσα τα soft king cookies και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μπολ με καπάκι ή διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε για 6 ώρες στην κατάψυξη.
Tips για το παγωτό soft king cookies
Προαιρετικά μεταφέρουμε το παγωτό σε σκεύος της επιλογής μας και το διακοσμούμε με επιπλέον σπασμένα cookies. Μπορούμε να σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα αλλά τρώγεται τέλεια και σκέτο.
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο παρακάτω βίντεο:
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια