Παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος .Νόστιμες συνταγές για παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος , με φράουλα και σοκολάτα , με χαμηλές θερμίδες και ιδανικά για παιδιά.
- μπανανα 250 γραμμάρια παγωμένες (2 μπανάνες)
- κακαο 1 κουταλιά της σούπας σκόνη
- στέβια 1 κουταλάκι του γλυκού αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
- Γάλα φρέσκο 2 κουταλιές της σούπας
Υλικά
- κουβερτουρα Λίγη
Για το στολισμό
- φραουλες 250 γραμμάρια παγωμένες
- Γάλα φρέσκο 2 κουταλιές της σούπας
- στέβια 1 κουταλάκι του γλυκού αναλογία 1:5 με την ζάχαρη
Για παγωτό φράουλα
Τα παιδιά λατρεύουν τα παγωτά αλλά εμείς δεν τους τα δίνουμε εύκολα διότι έχουν ζάχαρη και την αποφεύγουμε. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε αφράτο σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος ,με γεύση φράουλα και σοκολάτα που λατρεύουν τα παιδιά . Υγιεινά και πεντανόστιμα.
Εκτός αυτού, αυτά τα παγωτά είναι δροσερά γλυκίσματα και για ανθρώπους που κάνουν διατροφή χωρίς να το μετανιώσουν αφού έχουν ελάχιστες θερμίδες. Είναι λοιπόν μία τέλεια επιλογή για μικρούς και μεγάλους που θα την λατρέψετε.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το Παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος:
1.INGREDIENTS for chocolate ice cream
250 g frozen babanas(2 bananas)
1 tbsp cocoa powder
1 tsp stevia 1:5 ratio with sugar
2 tbsp milk
———————————–
Dark chocolate
2.INGREDIENTS for strawberry ice cream
250 g frozen strawberries
2 tbsp milk
1 tsp stevia 1:5 ratio with sugar
GERMAN
1.ZUTATEN für Schokoladeneis
250 g gefrorene Babanas(2 Bananen)
1 EL Kakaopulver
1 TL Stevia im Verhältnis 1:5 mit Zucker
2 EL Milch
————————————
Zartbitterschokolade
2.ZUTATEN für Erdbeereis
250 g gefrorene Erdbeeren
2 EL Milch
1 TL Stevia im Verhältnis 1:5 mit Zucker
Εκτέλεση για το Παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος:
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια 2 μπανάνες ,τις βάζουμε σε σακουλάκι τροφίμων και αφού τις φτιάχνουμε να ναι επίπεδες μέσα στο σακουλάκι τις βάζουμε στην κατάψυξη για 7-8 ώρες. Σε έναν πολυκόφτη ρίχνουμε τις παγωμένες μπανάνες , το γάλα, το κακάο , την στέβια και χτυπάμε με τον πολυκόφτη μέχρι να γίνει το παγωτό λείο και παχύρευστο.
Το τρώμε εκείνη την ώρα γαρνίροντας με κουβερτούρα ή μπορούμε να το κρατήσουμε μέσα στην κατάψυξη. Για το παγωτό φράουλα βάζουμε ολόκληρες τις φράουλες αφού τις έχουμε πλύνει και αφαιρέσει τα κοτσάνια τους σε μια σακούλα τροφίμων για 7-8 ώρες στην κατάψυξη.
Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε τις παγωμένες φράουλες , το γάλα , την στέβια και χτυπάμε με τον πολυκόφτη μέχρι το μείγμα να είναι λείο. Το παγωτό είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Δείτε ακόμα Σαντουιτσάκια παγωτό βύσσινο
Και οι 2 οι γεύσεις είναι υπέροχες και πεντανόστιμες που μπορεί άφοβα να τις φάνε και τα μικρά παιδιά. Μια συνταγή που θα φτιάχνετε συνέχεια όλο το καλοκαίρι για σας και την οικογένειά σας!! Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr